POLITIKA E PRIVATËSISË
Ju jeni këtu: Shtëpi » Politika e privatësisë
POLITIKA E PRIVATËSISË
Kjo politikë e privatësisë shpjegon se si 'ne' mbledhim, përdorim, ndajmë dhe përpunojmë informacionin tuaj, si dhe të drejtat dhe zgjedhjet që keni lidhur me atë informacion.Kjo politikë e privatësisë zbatohet për të gjitha informacionet personale të mbledhura gjatë çdo komunikimi me shkrim, elektronik dhe gojor, ose informacionin personal të mbledhur online ose offline, duke përfshirë: faqen tonë të internetit dhe çdo email tjetër.

Ju lutemi lexoni Termat dhe Kushtet tona dhe këtë Politikë përpara se të hyni ose përdorni Shërbimet tona.Nëse nuk mund të pajtoheni me këtë Politikë ose me Termat dhe Kushtet, ju lutemi mos hyni ose përdorni Shërbimet tona.Nëse ndodheni në një juridiksion jashtë Zonës Ekonomike Evropiane, duke blerë produktet tona ose duke përdorur shërbimet tona, ju pranoni termat dhe kushtet dhe praktikat tona të privatësisë siç përshkruhet në këtë politikë.

Ne mund ta modifikojmë këtë politikë në çdo kohë, pa njoftim paraprak, dhe ndryshimet mund të zbatohen për çdo informacion personal që kemi tashmë për ju, si dhe për çdo informacion të ri personal të mbledhur pas modifikimit të politikës.Nëse bëjmë ndryshime, do t'ju njoftojmë duke rishikuar datën në krye të kësaj politike.Ne do t'ju ofrojmë njoftim paraprak nëse bëjmë ndonjë ndryshim material në mënyrën se si ne mbledhim, përdorim ose zbulojmë të dhënat tuaja personale që ndikojnë në të drejtat tuaja sipas kësaj Politike.Nëse ndodheni në një juridiksion tjetër përveç Zonës Ekonomike Evropiane, Mbretërisë së Bashkuar ose Zvicrës (së bashku 'Vendet evropiane'), qasja ose përdorimi i vazhdueshëm i Shërbimeve tona pas marrjes së njoftimit për ndryshime, përbën njohjen tuaj që pranoni Politika e përditësuar.

Përveç kësaj, ne mund t'ju ofrojmë zbulime në kohë reale ose informacion shtesë në lidhje me praktikat e trajtimit të informacionit personal të pjesëve specifike të Shërbimeve tona.Njoftime të tilla mund të plotësojnë këtë politikë ose t'ju ofrojnë zgjedhje shtesë rreth mënyrës se si ne i përpunojmë të dhënat tuaja personale.
Të dhënat personale që ne mbledhim
Ne mbledhim informacione personale kur ju përdorni Shërbimet tona, paraqisni informacione personale kur kërkohet me Faqen.Informacioni personal në përgjithësi është çdo informacion që lidhet me ju, ju identifikon personalisht ose mund të përdoret për t'ju identifikuar, si emri, adresa e emailit, numri i telefonit dhe adresa.Përkufizimi i informacionit personal ndryshon sipas juridiksionit.Vetëm përkufizimi që zbatohet për ju bazuar në vendndodhjen tuaj zbatohet për ju sipas kësaj Politike të Privatësisë.Informacioni personal nuk përfshin të dhëna që janë anonimizuar ose grumbulluar në mënyrë të pakthyeshme, në mënyrë që të mos na mundësojë më, qoftë në kombinim me informacione të tjera ose ndryshe, t'ju identifikojmë.
Llojet e informacionit personal që ne mund të mbledhim për ju përfshijnë:
Informacion që ju na jepni drejtpërdrejt dhe vullnetarisht për të ekzekutuar kontratën e blerjes ose të shërbimeve.Ne mbledhim informacionin tuaj personal që na jepni kur përdorni Shërbimet tona.Për shembull, nëse vizitoni faqen tonë dhe bëni një porosi, ne mbledhim informacionin që ju na jepni gjatë procesit të porositjes.Ky informacion do të përfshijë mbiemrin tuaj, adresën e postës, adresën e emailit, numrin e telefonit, produktet e interesuara, Whatsapp, kompaninë, shtetin.Ne gjithashtu mund të mbledhim informacione personale kur ju komunikoni me ndonjë nga departamentet tona, si shërbimi ndaj klientit, ose kur plotësoni formularët online ose anketat e ofruara në sit.Ju gjithashtu mund të zgjidhni të na jepni adresën tuaj të emailit nëse dëshironi të merrni informacion në lidhje me produktet dhe shërbimet që ne ofrojmë.
Si e merrni pëlqimin tim?
Kur na jepni të dhënat tuaja personale për të përfunduar një transaksion, për të verifikuar kartën tuaj të kreditit, për të bërë një porosi, për të planifikuar një dorëzim ose për të kthyer një blerje, ne supozojmë se ju pranoni që të mbledhim informacionin tuaj dhe ta përdorim atë vetëm për këtë qëllim.

Nëse ju kërkojmë të na jepni informacionin tuaj personal për një arsye tjetër, si për qëllime marketingu, ne do t'ju kërkojmë drejtpërdrejt pëlqimin tuaj të shprehur ose do t'ju japim mundësinë për të refuzuar.
Si mund ta tërheq pëlqimin tim?
Nëse pasi na jepni pëlqimin tuaj, ndryshoni mendje dhe nuk pranoni më që ne t'ju kontaktojmë, të mbledhim informacionin tuaj ose t'i zbulojmë ato, mund të na njoftoni duke na kontaktuar.
 
Shërbimet e ofruara nga palë të treta
Në përgjithësi, ofruesit e palëve të treta që ne përdorim do të mbledhin, përdorin dhe zbulojnë informacionin tuaj vetëm në masën e nevojshme për të kryer shërbimet që ata na ofrojnë.

Megjithatë, disa ofrues shërbimesh të palëve të treta, të tilla si portat e pagesave dhe përpunuesit e tjerë të transaksioneve të pagesave, kanë politikat e tyre të privatësisë në lidhje me informacionin që ne duhet t'u ofrojmë atyre për transaksionet tuaja të blerjes.

Në lidhje me këta ofrues, ju rekomandojmë që të lexoni me kujdes politikat e tyre të privatësisë në mënyrë që të kuptoni se si do t'i trajtojnë ata të dhënat tuaja personale.
Duhet mbajtur mend se disa ofrues mund të jenë të vendosur ose të kenë objekte të vendosura në një juridiksion të ndryshëm nga i yti ose i yni.Pra, nëse vendosni të vazhdoni me një transaksion që kërkon shërbimet e një ofruesi të palës së tretë, atëherë informacioni juaj mund të rregullohet nga ligjet e juridiksionit në të cilin ndodhet ai ofrues ose ato të juridiksionit në të cilin ndodhen objektet e tij.
Siguria
Për të mbrojtur të dhënat tuaja personale, ne marrim masa paraprake të arsyeshme dhe ndjekim praktikat më të mira të industrisë për të siguruar që ato të mos humbasin, keqpërdoren, aksesohen, zbulohen, ndryshohen ose shkatërrohen në mënyrë të papërshtatshme.
Mosha e pëlqimit
Duke përdorur këtë faqe, ju tregoni se jeni të paktën mosha madhore në shtetin ose krahinën tuaj të banimit dhe se na keni dhënë pëlqimin tuaj për të lejuar çdo të mitur në ngarkim tuaj të përdorë këtë faqe interneti.
Ndryshime në këtë politikë të privatësisë
Ne rezervojmë të drejtën për të modifikuar këtë Politikë të Privatësisë në çdo kohë, prandaj ju lutemi rishikoni atë shpesh.Ndryshimet dhe sqarimet do të hyjnë në fuqi menjëherë pas postimit në faqen e internetit.Nëse bëjmë ndonjë ndryshim në përmbajtjen e kësaj politike, ne do t'ju njoftojmë këtu që ajo është përditësuar, në mënyrë që të jeni në dijeni të informacionit që mbledhim, si i përdorim dhe në çfarë rrethanash i zbulojmë.Ne do t'ju bëjmë të ditur se kemi një arsye për ta bërë këtë.

Nëse dyqani ynë është blerë ose bashkuar me një kompani tjetër, informacioni juaj mund t'u transferohet pronarëve të rinj në mënyrë që ne të vazhdojmë t'ju shesim produkte.
Pyetje dhe informacione kontakti
Nëse dëshironi: të hyni, korrigjoni, modifikoni ose fshini çdo informacion personal që kemi për ju, të paraqisni një ankesë ose thjesht dëshironi më shumë informacion, na kontaktoni me email në fund të faqes.

Rreth Nesh

Kairui Machinery është një kompani lider në industrinë e paketimit, e specializuar në kërkimin, zhvillimin, prodhimin, shitjen dhe shërbimin e makinerive të paketimit me vakum dhe linjave të prodhimit plotësisht automatike të paketimit.

Lidhjet e Shpejta

Kategoria e produkteve

Na dërgoni një mesazh
E drejta e autorit ©   2024 Kairui Machinery  Politika e privatësisë  Harta e faqes   浙ICP备2022001133号-3